Cardiff Rangers' FotoPage
cardiff hafiz muiz
By: Cardiff Rangers

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  >  >>]    [Archive]
Friday, 16-May-2008 10:34 Email | Share | | Bookmark
Our backyard garden and house...seadanya

Tanam nenas!
Pokok herba mat salle - chives mcm daun bawang!
Salah satu sudut garden kami, taklah menarik sgt tp bolehlah...
View all 12 photos...
Belakang rumah dah ditebas rumput yang menebal in the spring sampaikan yg lucunya tebas semua rhubarb...sayur mat salleh. Kita orang ingatkan pokok apelah menyemak sangat ni, mujurlah herbs lain tak ditebasnya! Adelah pokok epal...royal gala lagitau! yang bestnya, kite orang cuba tanam pokok nenas, nak challenge atok dgn nenek kat Mesia! Banyak lg ke nenas kat Sabak tu? Sebab dah mula panas, sekarang ni bolehlah sidai kain di jemuran! Tp dua tiga hari ni sejuk balik, mcm tulah weather kat sini.


Tuesday, 13-May-2008 20:42 Email | Share | | Bookmark
Prince Leopold Street FC United

Pemain PLSFC United
A mother's support is vital for a child's success!
The coach
View all 12 photos...
Aha...ini pemain bola pro dari Cardiff Rangers. Atas jalan boleh main...kalah David Beckham tau!


Tuesday, 13-May-2008 17:54 Email | Share | | Bookmark
Santai di Alexandra Garden

One of our princesses - Ejah
myself and hubby
My two Rangers
View all 12 photos...
Lamanya tak update fp ni....sibuk ya amat dengan assignments. Baru hantar 2 semalam, ada lagi 4 menunggu! Spring dah bermula! Panas dan matahari memancar dengan cantiknya. Macam Malaysia pulak tp taklah sesangatnya. Nice and cool! Santai di Alexandra Garden, Cardiff ni dah lama dah, tp tak sempat nak update. Kebetulan terserempak dengan "anak angkat' kami, Fadzley, Haini dan cute Fatim ....adik Aiza ngan kawan die, Fairuz. Our Rangers of course were very happy! Hope you'll enjoy the cherry blossoms! AG ni depan SOCSI, Cardiff University, a nice place to relax....


Sunday, 6-Apr-2008 06:41 Email | Share | | Bookmark
Spring di Bute Park, Cardiff

Di Bute Park Cardiff
Ade jugak nak naik pokok ...
Nak jadi mcm Mat Salleh ... berjemur!
View all 18 photos...
Hari ni cerah lagi ... seronok sikit sebab boleh nampak matahari. Macam orang sini jugaklah 'teruja' dengan cuaca cerah dan matahari. Berpusu-pusu orang keluar. Mana taknya kalau dah 4-5 bulam tak jumpa matahari. macam orang lain, kita pun pergilah ke park...melayan Hafiz dan Mu'iz (Cardiff Rangers) dan Ejah tumpang sekaki! Amin dan kakak duduk kat rumah. Bute Park ni dekat dengan Cardiff U (5 min jalan kaki) tp kalau dr rumah dalam 10 min drive. Okaylah .... a nice place for them the rangers.


Friday, 4-Apr-2008 19:27 Email | Share | | Bookmark
Kunjungan ke Bristol/ A visit to Bristol

With my friend from IIUM, Dr Nik Nazli, Aliyyah & Ammar
My two girls - Avon River view
Mak (myself) and Ejah
View all 21 photos...
Bristol taklah jauh sangat dari Cardiff, kalau dengan kelajuan 100km/j mengambil masa lebihkurang 1.30jam. Bandarnya lebih besar dari Cardiff dan agak moden and.. still developing dengan construction ada dimana-mana. Mungkin antara program sambutan Olimpik 2012. Kita orang ada tak kat sini lagi ye? Entahlah .... di sini kami kongsi antara gambar-gambar yang menarik termasuklah muka-muka kita orang!
Kunjungan ini adalah sempena kedatangan rakan sekerja dari UIAM, Dr Nik Nazli. Anaknya, Aliyyah belajar Medicine di Bristol U.


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net