Cardiff Rangers' FotoPage
cardiff hafiz muiz
By: Cardiff Rangers

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Saturday, 20-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Skating at Cardiff Winter Wonderland 2008

Excited to skate!
Ok ke atas rink nanti?
Masa tunggu korum
View all 17 photos...
Ni cerita nak mencuba ice-skating yang seumur hidup tak pernah buat. Al-Kisahnya ada annual event di Cardiff ni - Winter Wonderland. Macam funfairlah ... rata-rata bandar di UK ni akan ada funfair dalam musim sejuk ni, nak memeriahkan cuaca yang sejuuuuuuuuuk disamping (agaknya) pesta Krismas dan Tahun Baru. Di Cardiff ni, disamping funfair ada ice-skating rink. So, cuti sekolah baru ni berkumpullah anak2 Cardiff untuk mencuba ... ada yang dah amateur, ada yang menangis, ada yang jatuh, ada yang duk berpeluk kat rink ... macam-macamlah. Tapi itulah kenangan untuk mereka


Tuesday, 16-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Cardiff Autumn and Winter

Cardiff Uni
Library CU
Winter
View all 5 photos...
Sekadar untuk tatapan


Saturday, 13-Dec-2008 10:31 Email | Share | | Bookmark
Hafiz & Muiz

muiz demam
masa kena ulcer mulut
second round demam
View all 8 photos...
Untuk tatapan


Friday, 24-Oct-2008 16:00 Email | Share | | Bookmark
'Eid family shots

'happy family'
 
 
View all 9 photos...

Untuk tatapan semua ...


Tuesday, 30-Sep-2008 16:46 Email | Share | | Bookmark
Eid ul-fitr di Cardiff

Khutbah raya
Gambar ramai-ramai - wanita
Kakak & Ejah & frens
View all 15 photos...
These photos were all taken on the first day of the 'Eid. Akan menyusul gambal keluarga kami sahaja ...


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net