Cardiff Rangers' FotoPage
cardiff hafiz muiz
By: Cardiff Rangers

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  >  >>]    [Archive]
Sunday, 1-Jun-2008 10:35 Email | Share | | Bookmark

Tetamu -Zul Wahijan, Azman dan Fathiyah tengah makan kebab.
Fit, Ariff and me
Ijah and Fit
View all 10 photos...
Hujung minggu yang lepas kami meraikan tetamu dari tanahair - Azman & Fathiyyah (Fit) dan Zulkifli Wahijan. Fit orang selekoh, Bagan Datoh dan Zul wong jowo sungai tengor! Kawan-kawan lama yang pernah belajar di UK dulu. Sekarang mereka ni menetap di Selayang, dekat sangatlah dengan kami di T. Melewar. Seronok dengan kedatangan mereka, rasa macam dok kat Gombak je! They spent only one night and 2 days, sebab banyak lagi destinasi nostalgia yang nak dilawati...Huddersfield, ini yg paling nostalgia utk Azman & Fitserta Hull (Zul). Sayangnya zul datang bersendirian tanpa Ijan, tak pe 2 tahun lagi depa mesti sampai lagi kesini, nak tour Europe!


Sunday, 1-Jun-2008 08:10 Email | Share | | Bookmark
Sully Car Boot Sales

Macam nilah gayanya CBS...
Lagi...
Itu tetamu dari Malaysia, Azman Johan...memang xleh miss CBS ni!
View all 10 photos...
Ini lawatan kami ke Sully Car Boot Sales, antara yang terbesar di South Wales ni. Bawak org dari Mesia lagi! Sesiapa yang pernah tinggal kat UK ni, kalau dtg balik kesini memang tak boleh miss acara kemuncak lawatan, Car Boot Sales! Good bargain, Farhah boleh dapat rabbit lebih besar dari dia dengan harga 1 pound je! Kenalah pandai tawar menawar, sampai Aziz kata muka mak ni muka 1 pound! Byk benda boleh dapat, kami buat koleksi buku - macam2 ade, tunggulah balik Mesia nanti. kalau ada anak2 yang baru merangkak atau berjalan, inilah syurga mainan untuk mereka...20p, 30p atau 50p memang boleh dapat. Bestkan?


Friday, 30-May-2008 05:10 Email | Share | | Bookmark
Barry Islands

Eish suke beno depa ni!
Tengok tu..
Memang O'ez sentiasa kedepan!
View all 6 photos...
Inilah satu-satunya tempat permulaan lawatan di Wales ni untuk kami...itupun kira adhoc sebab nampak weather ok. tapi...tup...tup...masa Hafiz n O'ez main kat pantai, gerimis pulak, so baliklah. Pantai dia kira okay jugaklah...pasirnye halus dan bersih, tak ade ranting etc. May be kami akan berkunjung baliklah....summer nanti ke. Ni kira redah je. Dalam 30 minit driving...tp byk gambar tak jadi, frust sebab camera silap setting. Amateur!


Saturday, 17-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Riadhah di Ninian Park, Cardiff

Anak-anak Melayu Cardiff
Lagi anak-anak Melayu
Sepatutnya nurseri...tp O'ez ni join budak besar!
View all 6 photos...
Ini antara aktiviti kami di Cardiff, mengumpulkan anak-anak Melayu yang menemani ibu atau ayah mereka belajar. Mereka berkorban untuk masa depan ibuayah mereka. Kehadiran mereka disini dihargai melalui aktiviti2 sebegini yang memberi keceriaan setelah seminggu bergelumang dengan manusia yang pelbagai bangsa di sekolah mereka. Hilang tension mereka berjumpa dengan rakan Melayu dan petang ni main rounders pulak tu. Uncle Saiful memang handal handle depa ni...Farhah, Amin dan Izzah memang tak boleh miss aktiviti macam ni...termasuklah Hafiz dan O'ez.


Friday, 16-May-2008 11:03 Email | Share | | Bookmark
Kenduri aqiqah di Cardiff

Antara tetamu yang hadir
Bersiap utk acara berselawat
Mawi dan puteri ketiga
View all 12 photos...
Ini kenduri-kendara pertama yang kami hadiri. Majlis aqiqah anak kepada Asmawi (Mawi) dan Fikriah - yang ketiga, perempuan lagi.Satu lagi pasangan ialag Zulkhairi tp anaknya tak bercukur jambul dlm majlis ini. Meriah! Sempena tu jugak ada pilihanraya umum CardiffKeluarga (persatuan org Melayu disini).


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net